Blue Clima Inc

Sigma 1200W

  • Sigma eshte nje marke cilesore taivaneze e njohur per  vegla pune mekanike dhe elektrike.

1,900.00L

Quantity

Description

  • Sigma eshte nje marke cilesore taivaneze e njohur per  vegla pune mekanike dhe elektrike.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sigma 1200W”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte te ngjashme