Blue Clima Inc

Darë elektrike digjitale Value

  • I pershtatshem per te matur rryme dhe voltazh AC dhe DC, kapacitet dhe temperature
  • Maksimumi i voltazhit te matshem eshte 600v
  • maksimumi i matjes se rrymes AC eshte 400A
  • Maksimumi i matjes se kapacitetit 40MΩ
  • Diapazoni i matjes se temperatures: -40°C∼1000°C

7,900.00L

Quantity

Description

  • I pershtatshem per te matur rryme dhe voltazh AC dhe DC, kapacitet dhe temperature
  • Maksimumi i voltazhit te matshem eshte 600v
  • maksimumi i matjes se rrymes AC eshte 400A
  • Maksimumi i matjes se kapacitetit 40MΩ
  • Diapazoni i matjes se temperatures: -40°C∼1000°C

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Darë elektrike digjitale Value”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte te ngjashme