Blue Clima Inc

Detektues rrjedhje gazi Value

  • I pajisur me sensore gjysme-percjelles ben te mundur qe te kete jetegjatesi.
  • Eshte i lehte ne mbajte dhe perdorim duke qene se eshte i pajisur me bateri lithiumi
  • Detekton te gjitha llojet e gazeve me permbajtje karboni dhe flouri

15,900.00L

Quantity

Description

  • I pajisur me sensore gjysme-percjelles ben te mundur qe te kete jetegjatesi.
  • Eshte i lehte ne mbajte dhe perdorim duke qene se eshte i pajisur me bateri lithiumi
  • Detekton te gjitha llojet e gazeve me permbajtje karboni dhe flouri

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Detektues rrjedhje gazi Value”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte te ngjashme