Blue Clima Inc

Elektrode bakër+bronz Harris

  • Harris eshte nje kompani amerikane e specializuar ne perpunimin e bakrit dhe derivateve te tij
  • Elektroda eshte e veshur me boraks

190.00L

Quantity

Description

  • Harris eshte nje kompani amerikane e specializuar ne perpunimin e bakrit dhe derivateve te tij
  • Elektroda eshte e veshur me boraks

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Elektrode bakër+bronz Harris”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte te ngjashme