Blue Clima Inc

Hapesë tubi mekanike Value VFT-808U-MIS

  • E aplikueshme si per matje ne inch ashtu dhe ne mm: 1/4″, 5/16″, 3/8″, 1/2″, 5/8″, 3/4″(6,8,10,12,16,19mm)
  • Seti eshte i pajisur me prerese tubi bakri VTC-28B

9,990.00L

Quantity

Description

  • E aplikueshme si per matje ne inch ashtu dhe ne mm: 1/4″, 5/16″, 3/8″, 1/2″, 5/8″, 3/4″(6,8,10,12,16,19mm)
  • Seti eshte i pajisur me prerese tubi bakri VTC-28B

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hapesë tubi mekanike Value VFT-808U-MIS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte te ngjashme