Blue Clima Inc

Izolant sfungjeri Hira

 • I lehte ne perdorim dhe aplikim
 • Garanton aparence te mire
 • Ngjitet ne te gjitha metalet
 • Parandalon kondensimin e metalit
 • Parandalon ndryshkjen
 • Rezistence ekselente ndaj motit dhe rrezeve ultravjolet
 • Percjellshmeri termale ekselente
 • Kursen energji

590.00L

Quantity

Description

 • I lehte ne perdorim dhe aplikim
 • Garanton aparence te mire
 • Ngjitet ne te gjitha metalet
 • Parandalon kondensimin e metalit
 • Parandalon ndryshkjen
 • Rezistence ekselente ndaj motit dhe rrezeve ultravjolet
 • Percjellshmeri termale ekselente
 • Kursen energji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Izolant sfungjeri Hira”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte te ngjashme