Blue Clima Inc

Ndalues rrjedhjesh Bitop

  • Ndalues rrjedhjeje gazi i markes Bitop. Marke shume cilesore ne fushen e solucioneve te hvac/r
  • Eshte i aplikueshem vetem per gazin freon R134A.
  • Ndaluesi do te ndaloje ne menyre te perhershme rrjedhjen tek kondensuesit, tubot e mbushjes, gasketat ne sistemet te cilat mund te mbajne 5 inch(12.7 cm) vakum per 25 minuta.
  • Nuk rekomandohet per sisteme te cilet humbasin me shume se 450 gram gaz freon ne dite, ose kompresore me rrjedhje.
  • Eshte 100%  i sigurt per te gjitha sistemet a/c dhe nuk do te demtoje gryket e tubove te makinerive te reciklimit te gazit.

990.00L

Quantity

Description

  • Ndalues rrjedhjeje gazi i markes Bitop. Marke shume cilesore ne fushen e solucioneve te hvac/r
  • Eshte i aplikueshem vetem per gazin freon R134A.
  • Ndaluesi do te ndaloje ne menyre te perhershme rrjedhjen tek kondensuesit, tubot e mbushjes, gasketat ne sistemet te cilat mund te mbajne 5 inch(12.7 cm) vakum per 25 minuta.
  • Nuk rekomandohet per sisteme te cilet humbasin me shume se 450 gram gaz freon ne dite, ose kompresore me rrjedhje.
  • Eshte 100%  i sigurt per te gjitha sistemet a/c dhe nuk do te demtoje gryket e tubove te makinerive te reciklimit te gazit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ndalues rrjedhjesh Bitop”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte te ngjashme