Blue Clima Inc

Përthyese tubi 1/4+5/16+3/8 180°

  • Perthyese tubi per diametra tubash bakri respektivisht: 1/4(6.52mm), 5/16(7.93mm) dhe 3/8(9.52mm)
  • Ka aftesine te perthyeje tubin deri ne 180°

1,890.00L

Quantity

Description

  • Perthyese tubi per diametra tubash bakri respektivisht: 1/4(6.52mm), 5/16(7.93mm) dhe 3/8(9.52mm)
  • Ka aftesine te perthyeje tubin deri ne 180°

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Përthyese tubi 1/4+5/16+3/8 180°”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte te ngjashme