Blue Clima Inc

Peshore Wireless Value 50kg

 • Komanda lidhet me peshoren nepermjet lidhjes wireless
 • Resolucioni: 2g
 • Saktesia e matjes: 0.05%
 • Eshte e pajisur me bateri 4xAA dhe 4xAAA
 • Permasat(mm): 210 x 260
 • Pesha e produktit: 5Kg
 • Peshorja bombula gazi deri ne masen 50 Kg
 • Peshorja eshte e pajisur dhe me nje cante enkas udhetimi per te

14,900.00L

Quantity

Description

 • Komanda lidhet me peshoren nepermjet lidhjes wireless
 • Resolucioni: 2g
 • Saktesia e matjes: 0.05%
 • Eshte e pajisur me bateri 4xAA dhe 4xAAA
 • Permasat(mm): 210 x 260
 • Pesha e produktit: 5Kg
 • Peshorja bombula gazi deri ne masen 50 Kg
 • Peshorja eshte e pajisur dhe me nje cante enkas udhetimi per te

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Peshore Wireless Value 50kg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte te ngjashme