Blue Clima Inc

R290 Season 5Kg

  • Gaz freon i markes elitare Season, eskluzivitet i Blue Clima Inc
  • I perdorshem ne sistemet e reja frigoriferike dhe te kondicionimit

7,900.00L

Quantity

Description

  • Gaz freon i markes elitare Season, eskluzivitet i Blue Clima Inc
  • I perdorshem ne sistemet e reja frigoriferike dhe te kondicionimit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “R290 Season 5Kg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte te ngjashme