Blue Clima Inc

Manifold Mastertool R134A/R12

  • Seti eshte i pajisur me manometrat dhe 3 tubo mbushese gazi 120cm.
  • Eshte i perdorshem ne sistemet frigoriferike me R134A ose ne mbushjen e automjeteve qe kane gazin R134A ne sistemet e tyre.

4,900.00L

Quantity

Description

  • Seti eshte i pajisur me manometrat dhe 3 tubo mbushese gazi 120cm.
  • Eshte i perdorshem ne sistemet frigoriferike me R134A ose ne mbushjen e automjeteve qe kane gazin R134A ne sistemet e tyre.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Manifold Mastertool R134A/R12”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte te ngjashme