Blue Clima Inc

Set shiringash per ndalim rrjedhje gazi Errecom

  • Set shiringash per ndalim rrjedhje gazi Errecom te prodhuara ne Itali, te cilat perdoren ne te gjitha sistemet a/c.
  • Te perdorshme edhe tek automjetet elektrike.
  • E aprovuar nga OEM
  • Seti vjen me shiringa 2 cope dhe nje adaptor per R134A

4,900.00L

Quantity

Description

  • Set shiringash per ndalim rrjedhje gazi Errecom te prodhuara ne Itali, te cilat perdoren ne te gjitha sistemet a/c.
  • Te perdorshme edhe tek automjetet elektrike.
  • E aprovuar nga OEM
  • Seti vjen me shiringa 2 cope dhe nje adaptor per R134A

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Set shiringash per ndalim rrjedhje gazi Errecom”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte te ngjashme