Blue Clima Inc

Solucion pastrimi për brënda njësie

  • Solucion ideal dhe shume korroziv per papastertira te konsiderueshme te njesive te kondicionimit.
  • Kapaciteti: 3.78 Litra/1 Gallon amerikan

1,690.00L

Quantity

Description

  • Solucion ideal dhe shume korroziv per papastertira te konsiderueshme te njesive te kondicionimit.
  • Kapaciteti: 3.78 Litra/1 Gallon amerikan

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Solucion pastrimi për brënda njësie”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte te ngjashme