Blue Clima Inc

Termo-Hygrometër i madh DT2

  • Shfaq ne ekran njekohesisht temperaturen, lageshtine, dhe oren se bashku me funksionin i cili tregon “human body comfort”
  • Opsion i vendosjes se alarmit
  • Diapazoni matjes : Brenda ambientit: -30°C∼50°C. Jashte ambientit: -50°C∼70°C. Lageshtia: 20%∼90%
  • Resolucioni: Temperatura: 0.1°C. Lageshtia: 1%

1,490.00L

Quantity

Description

  • Shfaq ne ekran njekohesisht temperaturen, lageshtine, dhe oren se bashku me funksionin i cili tregon “human body comfort”
  • Opsion i vendosjes se alarmit
  • Diapazoni matjes : Brenda ambientit: -30°C∼50°C. Jashte ambientit: -50°C∼70°C. Lageshtia: 20%∼90%
  • Resolucioni: Temperatura: 0.1°C. Lageshtia: 1%

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Termo-Hygrometër i madh DT2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte te ngjashme