Blue Clima Inc

Tubo mbushëse Taiwan 90cm R22/R134A

  • Vijne ne set prej 3 copesh me ngjyre blu, kuqe dhe verdhe

1,990.00L

Quantity

Description

  • Vijne ne set prej 3 copesh me ngjyre blu, kuqe dhe verdhe

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tubo mbushëse Taiwan 90cm R22/R134A”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte te ngjashme