Blue Clima Inc

Tubo mbushëse Taiwan 90cm R410A

  • Vijne ne set prej 3 copesh me ngjyre blu, kuqe dhe verdhe

1,990.00L

Quantity

Description

  • Vijne ne set prej 3 copesh me ngjyre blu, kuqe dhe verdhe

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tubo mbushëse Taiwan 90cm R410A”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte te ngjashme