Blue Clima Inc

Set manifold Value R1234YF

  • I pershtatur vetem per gazin R1234yf
  • Seti vjen me 3 tubo mbushesi me gjatesi 150cm, 2 rubinete mbushes(presion i larte dhe presion i ulet), rubinet gazi 5/16 x 5/16

8,990.00L

Quantity

Description

  • I pershtatur vetem per gazin R1234yf
  • Seti vjen me 3 tubo mbushesi me gjatesi 150cm, 2 rubinete mbushes(presion i larte dhe presion i ulet), rubinet gazi 5/16 x 5/16

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Set manifold Value R1234YF”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte te ngjashme