Blue Clima Inc

Zgjeruese tubi hidraulike Value VHE-42B

  • I pershtatshem per zgjerimin e tubave te bakrit me diameter:3/8″,1/2″,5/8″,3/4″,7/8″,1″,1-1/8″,1-1/4″,1-3/8″,1-1/2″,1-5/8″
  • Seti eshte i pajisur me gjilpere pastrimi VTT-5 dhe prerese tubi VTC-32

27,990.00L

Quantity

Description

  • I pershtatshem per zgjerimin e tubave te bakrit me diameter:3/8″,1/2″,5/8″,3/4″,7/8″,1″,1-1/8″,1-1/4″,1-3/8″,1-1/2″,1-5/8″
  • Seti eshte i pajisur me gjilpere pastrimi VTT-5 dhe prerese tubi VTC-32

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zgjeruese tubi hidraulike Value VHE-42B”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte te ngjashme