Blue Clima Inc

Zgjeruese tubi manuale Value VST-22B

  • E aplikueshme per tubo si ne madhesi ne inch ashtu dhe ne mm: 1/4″:7/8″ (6mm-22mm)

4,490.00L

Quantity

Description

  • E aplikueshme per tubo si ne madhesi ne inch ashtu dhe ne mm: 1/4″:7/8″ (6mm-22mm)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zgjeruese tubi manuale Value VST-22B”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte te ngjashme