Blue Clima Inc

Elektrode bakri Harris

  • Harris eshte nje kompani amerikane e specializuar ne industrine e perpunimit te bakrit dhe derivateve te tij

89.00L

Quantity

Description

  • Harris eshte nje kompani amerikane e specializuar ne industrine e perpunimit te bakrit dhe derivateve te tij

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Elektrode bakri Harris”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte te ngjashme