Blue Clima Inc

Manifold Value R1234YF

  • Set manifold i markes Value, nje nga markat me te mira ne bote. Lider ne prodhimin e veglave te punes ne fushen e hvac/r
  • Seti eshte i perdorshem vetem per sistemet qe perdorin gazin freon R1234YF
  • Eshte i pajisur me manometrat, 3 tubo mbushese te gazit te gjata 120cm dhe rubinetat mbushes.

9,900.00L

Quantity

Description

  • Set manifold i markes Value, nje nga markat me te mira ne bote. Lider ne prodhimin e veglave te punes ne fushen e hvac/r
  • Seti eshte i perdorshem vetem per sistemet qe perdorin gazin freon R1234YF
  • Eshte i pajisur me manometrat, 3 tubo mbushese te gazit te gjata 120cm dhe rubinetat mbushes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Manifold Value R1234YF”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produkte te ngjashme